Wat speelt er nu

Wij maken beeld, de juiste foto of de illustratie. Momenteel ondersteunen we het HIP regio Zwolle. Wij bieden de visuele ondersteuning voor evenementen die het HIP organiseert. Hiervoor maakten we diverse drukwerk uitingen zoals banieren, beelden voor de powerpoints tot de aankleding van de zaal. We hebben hier een goede indruk achter gelaten. Het HIP heeft een mooie start gemaakt. We hebben een bestaande website structuur opgezet en gevuld met content.

 

Geleverd: deze productie is de ontwikkeling van pay-off en de gehele aankleding van de KickOff van het Health Innovation Park. Email handtekeningen, iconen tbv diverse social media uitingen. Campagnebeelden voor advertentie/sliders en banners.

Verbrugge Reclame verzorgde voor het HIP (Health Innovation Park regio Zwolle) de volledige aankleding van het KickOff-event. Deze bestond onder andere uit een geprojecteerd welkomstscherm, een 2 meter hoge banier, posters, badges, naw-cards, bedrukte tafelkleedjes tot de taartjes, goody-bags en vele details op de eventvloer, zoals vissekommen incl vis, de band, champagne, zaalinrichting, etc etc. Voor de uitstraling van dit event is een passend beeld gekozen en een pay-off die de lading van HIP dekt.

 

HIPHIPHIPHIPHIPHIPHIPHIP HIP
HIP Health Innovation Park

HIP heeft tot doel een hogere kwaliteit van de zorg tegen lagere kosten te bereiken. Het leggen van (kruis)verbindingen tussen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid stimuleert het samenwerken aan innovaties en het delen van kennis en ervaring.

Kansrijke innovatieve ideeën, die bijdragen aan de verbetering van het maatschappelijk en economisch rendement van de regio Zwolle, worden begeleid van idee tot realisatie met professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht advies.